Kjelsås IL orientering søker nye ressurspersoner

Vi søker nye ressurspersoner til å drive orienteringsgruppa i idrettslaget, da de som har drevet gruppen i en årrekke nå gir seg.

Vi håper det er noen i vårt nærområde som kunne tenke seg å «restarte» gruppa etter Koronaen. Idrettslaget ønsker i første omgang å gi et tilbud til de yngste barna, men det er ikke noe i veien for å gi et tilbud for alle aldre. Når vi nevner de yngste barna først er det for å kunne skape en god og morsom aktivitet for de i lokalmiljøet og følge vår visjon om å gjøre Kjelsås/Grefsen til et enda bedre sted å bo.

Er du/dere den/de som ønsker å ta tak i dette?  Vil vi kunne til hjelp i en oppstartsfase og de som har drevet gruppen tidligere kan bidra, midler er det også til å få en «flying» start.

For mer informasjon, ta kontakt med Truls Nygaard, telefon 90104343, epost truls@kjelsaas.no eller Hilde Ståhlbrand, telefon 908 92 330, epost hilde.sta17@gmail.com


Det blir ingen aktivitet eller kurs før vi får på plass nye ressurspersoner.

Kjelsås Idrettslag ble etablert i 1913. Vi skal kjennetegnes ved å være et idrettslag for alle med sterk lokaltilhørighet og gir et godt tilbud til barn, ungdom og voksne.


Siste nytt

Les flere nyheter
Bli medlem

Arrangementer

Ingen fremtidige arrangementer ble funnet.