Det er vanskelige parkeringsforhold her på Kjelsås. I Neptunveien langs Grefsen stadion er det nå færre parkeringsplasser enn tidligere etter at parkering er flyttet til motsatt side av veien. Om vinteren er det ekstra vanskelig med all snøen også.

• For de som må kjøre bil til trening oppfordrer vi å komme tidlig slik at det er nok til til å finne lovlig parkering.
  • Vi har stengt portene til anlegget av sikkerhetsmessige hensyn til barna og voksne som har aktivitet på stadionområdet.
  • Vi oppfordrer alle til å gå eller sykle til trening og kamp. Må du kjøre bil oppfordrer vi til samkjøring.

Norgescupen på Nes 2024 - gull og sølv og gull igjen

Postet av Kjelsås Idrettslag den 4. Feb 2024

Lørdag - DOBBELT KJELSÅS I NORGESCUP!!

Nora Sanness stod øverst på resultatlista sammen med Sofie Nordsveen Hustad som nr.2. På 10. plass kom Guro Jordheim. Sammen  leverte Kjelsås-jentene en fantastisk dobbel ++ på 10 km fri.

På herresiden kapret David Thorvik en fin 6. plass. Håvard Moseby finner vi på 9. plass.

Søndag - KJELSÅS TIL TOPPS IGJEN!!

For andre dag på rad gikk en Kjelsås-løper til topps i Norgescupen på Nes. Nå var det David Thorvik som gikk så styggfort at han vant 20 km klassisk foran Petter  "comeback" Northug på 2.plass! Håvard Moseby er lenge med i kampen om en pallplass, men ender til slutt som nr.14. I kvinneklassen gjør Sofie Nordsveen Hustad et nytt kanonløp og ender rett utenfor pallen med sin 4.plass. Nora Sanness gjør enda et sterkt renn og blir nr.8. Gratulerer til alle Kjelsås-løpere med super innsats - nå er det bare å se fram mot NM på Beitostølen senere denne måneden.